Back to top

Munkamódszerünk

Közös munka

A járművek fóliázását minden esetben megelőzi az előkészítő fázis. A munkafolyamatokat röviden összefoglaljuk annak érdekében, hogy meglévő és jövőbeni partnereink minél jobban átlássák munkánkat és pontosan tisztában legyenek a kivitelezés részleteivel.

Igényfelmérés / Jármű felmérése

Kollégáink személyesen egyeztetik a megrendelővel az elképzeléseket, amely alapján pontosan felmérik a járművet is.

Grafikai tervezés

Amennyiben nem áll rendelkezésre kész grafikai terv, a tervezésben is segítünk.

Alapanyag meghatározása

A járműdekoráció a karosszéria megóvása érdekében, illetve a design elemekből adódó hajlatok és vágások miatt esetenként speciálisan autódekorációs célra használható fóliát igényel. A piacon számos felhasználható alapanyag rendelkezésre áll, attól függően, hogy milyen időtartamra, mekkora felületen és a jármű mely felületén kerül elhelyezésre a grafika. Kollégáink segítenek kiválasztani a megfelelő fóliát a minőségi elvárásokat és a költséghatékonyságot szem előtt tartva.

Fólia gyártása

Szükség szerint a fólia gyártását is megrendelheti cégünktől.

Fólia telepítése

Annak érdekében, hogy a fóliát kifogástalanul telepítsük és hosszú távon szép maradjon az alábbi feltételek megléte elengedhetetlen:

- Minimum +15°C-os, pormentes környezet. Téli időszak esetén az autókat a fólia telepítését megelőző este érdemes elhelyezni fűtött helyiségben.

- A telepítés kizárólag tiszta karosszérián kivitelezhető. Rozsdás, nem megfelelően javított karosszérián a fólia nem tapad meg tartósan.

Tekintse meg referenciáinkat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!